Sorsolás elnevezése:

A sorsolás megnevezése: ajándék sorsolás. A megjelölt időszakban beiratkozott tanulók között alap órák erejéig egy ingyen képzést sorsolunk ki.

A sorsoláson való részvétel:

Azok a tanulók, vehetnek részt a sorsoláson, akik a következő feltételeket teljesítik:

    • Június 13. és augusztus 13. közötti időszakban jelentkeznek, beiratkoznak
    • Befizetik a KRESZ tanfolyam díját, illetve a vizsgadíját
    • Nem vesznek igénybe kedvezményt (a kuponon szintén szerepel a felhívás, mely szerint: „Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!”)
    • Szóban, vagy írásban nyilatkoznak, hogy a sorsoláson részt szeretnének venni.

Sorsolás menete

A sorsolás alkalmával jegyzőkönyveket készítünk 2 példányban, melyet az iskolavezető, ügyvezető, illetve egy tanuló ír alá. Az egyik pélányt a nyertes tanuló kapja, a másik pedig iskolánkban marad megőrzésre.

A sorsolás szerezője:

A Rutin Szeged Autósiskola

Az „Ajándék jogosít” értéke: 296.000 Ft

A sorsolás időpontja:

A sorsolást a tanfolyamok lezárását követően a tanulókkal egyeztetett időpontban tartjuk. A rögzített időpontról szóban (a tanfolyam során), SMS-ben, illetve az előb említett módokon nem elérhető tanulók esetében e-mailben értesítjük.

A sorsolás kiírásának célja

Mivel akkreditált intézmény voltunk, így évente célkitűzéseket jelöltünk meg, mely stratégiáinkat a mai napig megőriztük. Az a célunk, hogy a nyári időszakban minél tbb tanuló használhassa ki produktívan az iskola/felsőoktatási intézmény által nyújtott szünetet és szabadidőt. További céljaink közé tartozik, hogy az iskolánkban induló tanfolyamok létszámai is növekedjenek, így legalább 30 fő beíratását tervezzük.

A nyeremény átvétele-megvalósulása

A KRESZ tandíjat, sikeres forgalmi vizsga után térítjük meg, a további díjakat a kisorsolt tanulónak nem kell befizetnie.

A kisorsolt tanuló csak abban az esetben jogosult a kedvezményre, amennyiben a teljes képzést iskolánkban végzi el.

A sorsolást 30 jelentkező esetén tartjuk meg.